Hieronta ja osteopatia Turku

Hierontaa, faskia- ja nivelkäsittelyä ja akupunktiota saman katon alla Turussa. Varaa aikasi kätevästi nettiajanvarauksesta!

IMG_9874.jpg

Kuka ja mitä?

Olen Eetu Koivisto, osteopaatti (Ortopedisen osteopatian koulutuskeskus 2014-2018) sekä urheiluhieroja. Olen tehnyt potilastyötä tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa vuodesta 2012 lähtien. Olen suorittanut myös lukuisia lisäkoulutuksia selkä- ja niskakipujen hoito- ja kuntoutusmenetelmistä.

 

Missä pidän vastaanottoa?

Löydät minut Turun Verkahovista, uusista  MM-clinic -tiloista.  

Mitä hoidan?

Olen perehtynyt akuuttien ja pitkittyneiden selkä- ja niskakipujen, olkapääkipujen ja muiden raajanivelten hoitamiseen. Näiden ongelmien liitännäisoireina ovat usein huimaukset, päänsäryt ja raajojen puutumiset sekä kipusäteilyt pitkin raajoja. Näitä hoidan päivittäin vastaanotollani. Perustan työni tutkittuun tietoon ja päivitän jatkuvasti osaamistani alan koulutuksilla.

Miten hoidan?

Alkuhaastattelun ja tarkan kliinisen tutkimisen kautta suunnittelen yksilöllisen hoitosuunnitelman juuri Sinun ongelmaasi. Hoidoissani yhdistyvät  hieronta, faskiamanipulaatio ja nivelkäsittelyt. Koulutettu osteopaatti & hieroja ymmärtää ihmisen anatomian ja toiminnan kokonaisvaltaisesti, joten hoito on aina täsmällistä, tutkivaa ja tehokasta. Manuaalisen terapian lisäksi tavoitteena on myös löytää kestävämpiä ratkaisuja vaivasi poistamiseksi. Etsin arjestasi ne tekijät, jotka ylläpitävät oireitasi. Annan myös tarvittavia kotiharjoitteita, jotka tehostavat hoitoa ja ehkäisevät vaivan uusiutumista. Kaikki hoidetaan yksilöllisesti!

Osteopaatti on kouluttautunut  suoravastaanottoon, joten osteopaatille voi tulla ilman lääkärin lähetettä. Osteopaatti hallitsee kattavan erotusdiagnostiikan ja ohjaa tarvittaessa lääkärin tai jonkin muun terveydenalan ammattilaisen hoitoon.

Lisäkoulutuksia:

  • Pitkittynyt alaselkäkipu ja CFT-menetelmä (Jerry Ketola, osteopaatti, TtM)
  • Alaselän mekaaninen diagnostiikka ja terapia, McKenzie method (Tuija Siitonen, tft, cert. MDT)
  • Kaularanka- ja huimausoireiden erotusdiagnostiikka (Timo Rantala, Ortopedinen osteopaatti)
  • Lääketieteellinen akupunktio/dry needling (Heimo Alasalmi, akupunktiokouluttaja, fysioterapeutti)
  • Ultraäänikuvantaminen (Timo Rantala, ortopedinen osteopaatti)
  • Selän liikekontrollihäiriöt (Hannu Luomajoki, OMT-fysioterapeutti)
  • Neurodynamiikka (Hannu Luomajoki, OMT-fysioterapeutti)
  • Kivun fysiologia (Hannu Luomajoki, OMT-fysioterapeutti)

Katso lyhyt ja ytimekäs video kivusta ja sen monimuotoisuudesta: